amat bermakna :)

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 28 January 2012

awak kat mana sayangg :'(


sedihh bilaa ingat deaa , just mampuu tgok hadiah yg dea bgyy :'( sumpahh sedih sgtt , aku sayangg kau laa dearr YAZZID :'( ya ALLAH . :'( sebaknyea haty akuu , jng ape2 kan dea ya ALLAH .
aku hanye mmpu berdoaa untuk dea , :'( kuat kan semangat aku ya ALLAH .

hey guys :'( kiteww sedih + takud + mara = hanye tuhan yg tahu canew haty ekin :'(
now , BF ekin yazzid alekk kmpungg . at n9 , dary tgh hary tadyy , tapi smpai skangg dea tak msg-2 ekinn , call pun takk , ekinn msg tak balass , ekin nk call ekin takudd , hmm , siyess ekin risau gylaa dekatt deaa , takud jady ppew :'( pliss laa . kuatkan semangat niee . dea bz ? takkan laa koet , hmm . daripade tady balek , takkan tak smpai ? cherass dgn n9 tak jauh mne kann ? :'( hmm , sumpah takudd , ya ALLAH . lindungilha dea daripada bahayaa . aku sayangg dea sgtt :'( hariniyy engadd nk jumpe , tapi mak dea soh alekk kmpungg . hmm , dea terpakse alekk . aku tak kesaa tak jumpe , kecewa tuh ade laa , tapi nk wat cnew kan ? hmm , now , aku harapp dea tak ppew n harap dea msg aku nnty :'(

yazzid , jangann tinggalkan i sayangg , i need u in my lifee :'( pliss call me , jng wat isaww mcm niee . i bole jadi gylee laa sygg :'( youu ~

No comments:

Post a Comment