amat bermakna :)

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 12 August 2012

heyy sayangg! lama tak update-,- miss gylaa dohh^^


heyy, ASSALAMUALAIKUM. korang-II miss korang sangat-II, lama dha aku tak update blogger aku nihhh, bersawangg dha. hmmm~ ehh, korang dha beli baju raya? aku dahh. tady baru je beli, KEBAYA nyonya ~ besarr gylaa aku punya kebaya, HAHAHA. kelakarr! korang sihatt? puasa penuhh? mesty best kan raya korang tahun nihh, raya dengan KASIH SAYANG. akuu? alamakkaiii~ msing-II busyy, hmmm! taleyy watpe lha kann. ehh, raya gy mana? konvoi? kemana? be careful lah kayy, raya org makan ketupat, korang makan ubat lakk kenn. hikhik! (:
bosann gylerr dokk rumah nihh, taktahu nk buat apa, terperapp je dohh. haishh! (:
err~ agak-II en, raya nihh aku dpat lagy tak duit raya? HAHAH, maklum lha aku dha tuo ~ hihi ^^
tak kisah lah dpat ke takk kenn, tak pentingg pums (:
okay lha guyss, nk out dhaa ^^ iloveyousomuchh!

Saturday, 9 June 2012

kawann ~


ASSALAMULAIKUM .
korangg nmpak tak gambar kat atas nih ? HAHAH . yg sebelah tuh mmbe aku , nama dia NUR FAZLIN Bt. ZAMRI . okayy ~ dulu dia rapat dengan aku , now ? dah renggang semenjak ade satu kes nihh . ntah lahh kenapa , aku jadi BENCI , FUCK kat dia . dia baik mmg baik , tapi hati dia ? hmm ~ tak dapat nafikan dia seorang yang copy cat ! segala perangai , perbuatan aku , dia tiru sebijik-II , what the hell ! lepastuh , bila org pandang dia , org pk aku yg ajar dia bukan bukann ! hamboii -,- terbaikkk nohh ~ bukan aku nk kutuk ,aku just sedihhh , hmmm ~ kawan baik dah tak baik skangg ~ haishhh ~ kalau kau baca blog aku nih , aku harap kau faham n tak marah kayhhh ~ aku bukan tak suka kau ekot dressup aku , gaya aku ke apa . tapi org semua ckp kau tumpang HOT ~ aduss ==' aku nih bukan HOT , PANAS , MARKET ke apa ! tapi aku taktahu npe kau nk sgt tittle HOT tuh , supaya org sanjung kau ? alinn ~ kau boleh berdiri dgn kaki kau en ? kau takperlu tiru semua stail aku . bukan aku tak suka , tapi effect yg aku dpat sebagai kawan kau , terukk bhaii ~ org kat rumah pndang aku serong , diaorg pk aku ajar kau bukan-II , wahh shit bebehh ! aku takde masa layan semua tuh , aku tensioonn ! frust . aku amek keputusan nak jauhkan diri dari kau , aku penah jelaskan at kau , buang perangai gedik kau ! org kutuk kau , aku yg rasa tempiass , sebab kau kawan aku ! hmmm ~  kau tlg lah pahammm . org yg tak kenal kau , yg bru tgok muka kau pun dia dha mnyampah sebab perangaii kauu . GEDIK , ohh ~
kau mmg baik , aku suka kawan dgn kauu . tapi ni balasan aku dpt ? okay , aku bkn sengaja nk kutuk ke apa . tapi aku taknak hidup berdendamm , harap pahamm . maaf atas semuanya ~
TENGS sebab pernah hadir dalam hidup aku dan menjadi sahabat yang baikk . tengss beb ! sayang kau ! tp keadaan sungguh tak mengizinkann ~ hmmm , tc lahh kayyhh ~ bye ^^ 

Wednesday, 6 June 2012

AYAH :'(


ASSALAMUALAIKUMM ~
harinihh , aku sedihh sangat-II . hmm , aku miss arwah ayah aku . dha 7 tahun dia tinggalkann aku n keluarga .
hmm , bila ayah dah takde . mak aku lah yang pikul segala tanggungjawabb . hmm , aku sedihh sangat-II .
kenapa ayah tinggalkan aku secepat nihh :'( masa tuh aku budak lagyy , aku taktahu apa-II .
hmm ~ tahu tahu ayah dah takde , sebab sakitt . :'( hilang tempat aku mengadu , bermanjaa .
masa kecikk dulu , ayah suka ajar aku main badminton , naik basikal ~ dukung aku bila aku balekk sekolaa ~
hmm , aku rindu semua tuh ! :'( kenapa dia pergi tinggalkan aku , :'(

"ayahh ~ adik rindu sangatt dengan ayahh :( adik nk jumpa ayah ! nk peluk ayah ! nk cium ayah ! nk jaga ayahh :'( tlong lah blikk ayahh . adik bnyak buat silap dgn ayahh , :'( ayahh . kesiann mak kena jaga kitaorg , bgy adik n abg makann , adik sunyi takde ayahh . mcm tuh jugakk makk :'( kalau adik nk ikut ayah bole ? nk temankann ayahh . boleh ea yahh ? :'( ayahhh . adikk rinduu sangatt dengan ayahh :'( , adik janji akan jaga mak elok-II , adik janji yahh ~ maafkan adikk :'( adik sayangg ayah ! "

ya ALLAH , tempatkan lah ayah aku di tempat golongan orang yang berimann ~ AMIN YARRABAL ALAMIN . :'(
nama ayah , sentiasa ada dalamm hati adikk "NORHALIM BIN RABI" .

Tuesday, 5 June 2012

rindu nyaa ~


ASSALAMUALAIKUMM (: aww , teramat rindu dengan blog aku nihh . dha berhabuk , dha bersawanggg dhaaa . fuh fuhh ^^ kena kemaskan balikk nihh . HAHAHA . lama tak dengar cerita ekin enn ? tapi bukan penting punss semua tuhh , hehehe ~ btw now cuti sekolaa . korang tak pergi mana mana kee ? haishh . ekin minggu lepass , dok umahh jee . lepastuhh , sabtu kua KL overnitte . now ? kena jaga anak buahh ekinn . HAHAHAHA . jadi bibik woiii -,- btw , wkin happy sgt . hbungan ekin dgn BF makin baikk . n now dah cecah 6 bulan lebihh . ekin harap sangat ia akan kekall . AMINN . :) korangg ? ade sesape sudi tak nak jadi akak angkat ekin ? adik angkat ekin ? HAHAHA . ekin perlukan teman lhaa . dikala duka dan gembiraa ^^ ade takk ? kalau tak sudi , sokayyyy ^^ okee gtg , byee awakk . ^^

Sayangg . Maafkan I :)


Assalamualaikumm .
ape maksudd gambarr tuhh ? hmm . dalam diri aku , dalam hidup aku skangg , just ade nama MUHAMMAD YAZZID BIN MUHAMMAD SYAWAL . takde orangg lainn , aku amat mencintaii dia . aku taknak kehilangan diaa . just nak dia dalam hati aku . tapi kenapa takde yang faham ? kenapa aku mesty sakit dgn perasaan aku sendiri ? hmmm . aku berharap hubungan aku dengan yard akan kekal , AMINN .

sayangg , maafkan saya sebab kdg-II saya  manja sangat dengan awak .
maaf bila kdg-II perangai saya kebudak-IIkann .
maafkan saya sbb kdg-II selalu cemburu .
sayangg ,
maafkan saya sebab selalu kacau tidur awak , entah kenapa saya rindukan awak sesangatt .
sayangg ,
maafkan saya sebab sentiasa mahukan awak dalam hidup saya setiap masa ,
maafkan saya sebab saya tak kuat bila awak tinggalkan saya walaupun sekejab .
apetah lagi bila awak mungkin akan tinggalkan saya satu hari nanti .
maafkan saya mungkin selalu meragui CINTA awak pada saya .
maaf kerana saya perlukan awak selamanya ,
awak tahu kann ?
Terlalu banyak kata maaf untuk di ungkapkan tapi awak tak langsung merungut dengan karenah saya ,
Terima Kasih sayangg , Terima Kasih kerana awak sudi sayang dan cinta orang yang macam saya .

TERIMA KASIHH DEAR . ILOVEYOUU ~

Sunday, 29 April 2012

Susah Sangat Ke Awakk ??


Kisah Aku Dan Diaa . 
Saya Benci Awakk , Saya Nak Buang Awak Dalam Hidup Saya , Tapi Nape Susah Sangat ?

Saya nk perhatian awak , susah sangat ke awak nak bagi siket perhatian . 
bukan saya mintak 24 jam pon perhatian dari awak . 
cuma "PERHATIAN" susah sangat ke awak nak bagi ?

Awak mnx saya faham diri awak , kerja awak . kehidupan awak . 
tapi .............. 
pernah awak nak cuba faham apa yang saya nakk ? dari awak ?
saya dah cuba yang terbaik untuk awak . tapi awak masih nak marah-II kan saya . 
:'(

Awakk ,
Kenapa awak hadir dalam diri saya ?
Kenapa awak buat saya jatuh hati dengan awak ?
Awakk .
Saya sayangskan awak ,
Saya dha betol-II sayangskan awakk .
Awak .
Bila saya mula sayangskan awak .
Saya ikrar pada diri saya hanya awak seorang yang saya sayang sampai akhir hayat saya .
Awakk ,
Saya sayang kan awak , tapi awak tak sayangskan saya .
Awak ,
Awak mainkan saya ,
Awakk ,
Awak tinggalkan saya n awak lupakan saya .
Awak lupa janji-II awak pada saya .
Awakk ,
Awak hancurkan hati saya , awak dah buang saya .
Awak buat hidup saya bercelaru .
Awakk ,
Saya nmpak awak , tp awak tak nmpak saya , betapa rindunya saya pada awakkk .
Awakk ,
Saya tak kuat menangis teringatkan awakk ,
Awakk ,
Saya nk awak thu , sehingga detik ini saya rindukan awakk ,
Saya sayangkan awak dan saya perlukan awak .
Saya Cintakann Awakk Yazzid .

Sunday, 22 April 2012

Kaum Lelaki Baca and Hayati .

Pernahkah anda tertanya tanya , kenapa seseorg perempuan menangis hanya kerana seorang lelaki? mungkin sebab anda sudah terbiasa dgn auta yg mngatakan bahawa perempuan suka menangis .

seorang perempuan takkan menangis dengan mudah , tetapi apabila dia mencintai anda . dia mula merendahkan egonya untuk anda dan semata mata kerana anda .

Apabila dia menangis di hadapan anda .
Apabila dia menangis kerana anda .
Pandanglah matanya .
Bolehkah anda rasakan apa yang dia rasa ?
Pernahkah anda cuba untuk memahami apa yang dia rasa ?
Fikirkann .
Berbaloikah dia menangis kerana anda ? hanya kerana anda ?

Dia menangis bukan kerana dia lemah .
Dia menangis bukan kerana kasihan atau simpati .
Dia menangis , kerana dia tidak lagi mampu untuk menangis didalam hati .
Kesedihan yang dia rasainya menjadi semakin berat untuk disimpann .

Guys ,
Cuba ambil masa untuk berfikir ,
Jika si dia menangis hanya kerana anda ,
Mungkin sudah tiba masanya anda fikir kembali dimana silap anda .
Kerana hanya anda tahu jawapannya .

Fikirkan , kerna suatu hari nanti ianya munkin terlambat untuk mnyesal .
atau terlalu lambat untuk mengucapkan kata "maafkan saya"

Guys , kalau seorg perempuan menangis kerana anda . jangan lah anda membiarkan dia menangis keseorangan . beradalah disisi dia , menemani dia kerana dialah yang akan setia dgn anda sehingga akhir hayat anda .

Guys , kalau seorg perempuan menangis kerana anda , jangan lah meninggalkan dia selagi dia masih memerlukan anda . kerana anda akan merosakkan hidup dia .

Guys  , jangan pernah mengungkapkan rasa cinta anda kepada seseorg perempuan selagi anda belum benar yakin dan sedia untuk bercinta kerana anda akan membuatkan si dia menangis dan sengsara .
Mudah bgy seorang perempuan untuk berpura pura melupakan cinta lamanya terutama cinta pertamanya .
Tapi bukan mudah untuk membuang parut dalam jiwanya .