amat bermakna :)

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 26 January 2012

sayangg .


disebalik senyumann semua nyeaa tersimpann satu perkara yg org semuaa takkan pena pahamm . :'(
yeahh ,
aku belaja untuk melupakan kau . 
aku belaja untukk buang kenangan lama , 
tapi aku tak belaja melihat kauu bahagiaa dgn org lainn . 
adoii , ape hal dgn aku niee . gila kea ape ? haha , helo-2 , ekinn wakeup ! kau ade YAZID , kenapa kau mesty engadd KEKASEH silam kau tuhh ?
ha'ar kann ? nape aku mesty ingat dea ? kenapa ? grr ! mcm bodo la . but now , aku happy dgn ape yg aku ade noww . :) alhamdullilahh ^^ da dpadd yg terbaikk , silaa jage elok-2 , jyeahh ~ korang pon samew taww .. ! jng gedik sgt laa , jng gatal sgt laa , jngg tamak laa , cukup satuu ! berkwan tak kesha laa . engatt niee , haha , bapakk ah , pyo gilerr aku niee . hehe , angkat tgn buad dua ^^v



sayangg ~ pliss , love mee , pliss-2 ! hikhik ^^ yazidd ~ sayangg i taww :) pliss syangg i , jng curangg n nakall yeaa dearr . kepadaa yg lainn , pliss sayangg ekinn , hehe , budakk baikk niee takkan taknakk sygg ? rugi wokkk ^^ haha , oke aku suke merapuu , taktahu nk update apee . tapii sebab lame tak updatee , nie laa keje akuu . haha ^^ muachxx ! happy chinese new year , korangg kua gy mne weyhh ? aku hanye mmpu lepakingg dgnn BF tercinta aku jeaa , :) manyakk syioksssss ~ taknak update bebanyakk , cukup ini sahajea ^^ okee , paipai , ilebiu ! <3

No comments:

Post a Comment