amat bermakna :)

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 12 August 2012

heyy sayangg! lama tak update-,- miss gylaa dohh^^


heyy, ASSALAMUALAIKUM. korang-II miss korang sangat-II, lama dha aku tak update blogger aku nihhh, bersawangg dha. hmmm~ ehh, korang dha beli baju raya? aku dahh. tady baru je beli, KEBAYA nyonya ~ besarr gylaa aku punya kebaya, HAHAHA. kelakarr! korang sihatt? puasa penuhh? mesty best kan raya korang tahun nihh, raya dengan KASIH SAYANG. akuu? alamakkaiii~ msing-II busyy, hmmm! taleyy watpe lha kann. ehh, raya gy mana? konvoi? kemana? be careful lah kayy, raya org makan ketupat, korang makan ubat lakk kenn. hikhik! (:
bosann gylerr dokk rumah nihh, taktahu nk buat apa, terperapp je dohh. haishh! (:
err~ agak-II en, raya nihh aku dpat lagy tak duit raya? HAHAH, maklum lha aku dha tuo ~ hihi ^^
tak kisah lah dpat ke takk kenn, tak pentingg pums (:
okay lha guyss, nk out dhaa ^^ iloveyousomuchh!

No comments:

Post a Comment