amat bermakna :)

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 9 June 2012

kawann ~


ASSALAMULAIKUM .
korangg nmpak tak gambar kat atas nih ? HAHAH . yg sebelah tuh mmbe aku , nama dia NUR FAZLIN Bt. ZAMRI . okayy ~ dulu dia rapat dengan aku , now ? dah renggang semenjak ade satu kes nihh . ntah lahh kenapa , aku jadi BENCI , FUCK kat dia . dia baik mmg baik , tapi hati dia ? hmm ~ tak dapat nafikan dia seorang yang copy cat ! segala perangai , perbuatan aku , dia tiru sebijik-II , what the hell ! lepastuh , bila org pandang dia , org pk aku yg ajar dia bukan bukann ! hamboii -,- terbaikkk nohh ~ bukan aku nk kutuk ,aku just sedihhh , hmmm ~ kawan baik dah tak baik skangg ~ haishhh ~ kalau kau baca blog aku nih , aku harap kau faham n tak marah kayhhh ~ aku bukan tak suka kau ekot dressup aku , gaya aku ke apa . tapi org semua ckp kau tumpang HOT ~ aduss ==' aku nih bukan HOT , PANAS , MARKET ke apa ! tapi aku taktahu npe kau nk sgt tittle HOT tuh , supaya org sanjung kau ? alinn ~ kau boleh berdiri dgn kaki kau en ? kau takperlu tiru semua stail aku . bukan aku tak suka , tapi effect yg aku dpat sebagai kawan kau , terukk bhaii ~ org kat rumah pndang aku serong , diaorg pk aku ajar kau bukan-II , wahh shit bebehh ! aku takde masa layan semua tuh , aku tensioonn ! frust . aku amek keputusan nak jauhkan diri dari kau , aku penah jelaskan at kau , buang perangai gedik kau ! org kutuk kau , aku yg rasa tempiass , sebab kau kawan aku ! hmmm ~  kau tlg lah pahammm . org yg tak kenal kau , yg bru tgok muka kau pun dia dha mnyampah sebab perangaii kauu . GEDIK , ohh ~
kau mmg baik , aku suka kawan dgn kauu . tapi ni balasan aku dpt ? okay , aku bkn sengaja nk kutuk ke apa . tapi aku taknak hidup berdendamm , harap pahamm . maaf atas semuanya ~
TENGS sebab pernah hadir dalam hidup aku dan menjadi sahabat yang baikk . tengss beb ! sayang kau ! tp keadaan sungguh tak mengizinkann ~ hmmm , tc lahh kayyhh ~ bye ^^ 

1 comment: