amat bermakna :)

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 2 January 2012

HAPPY NEW YEAR guys :)






yahoooo ! HAPPY NEW YEAR guyss ! ahakk , sorie lha lambadd wishh , semalam hang out , tak bawak laptop laa , haha , buad semakk jhe nnty ^^ hehe , caneww celebrate new year ? best tak korangg ? haha , semalam , jam 1 lebih (petang) , aku gerak KL , sorang-2 koet ! haha , thenn deal dgn IKA CHOKY CHOKY , my bestie lovee kat monorail chowkit , tunggu dea bpakk lmbatt ! pukol 4 time tuh , adess ~ haha ,  smpaii TS , jumpa laa budak-2 mcm2 ada :P , haishh , jalan-2 gy BB , pavilion , ada sesetangah budakk agakk kurang ajar and langsi , men tarekk beg aku , lpas tuh tunjuk FUCK ! bapakk adab letak kat lutott ! bea jhe laa kann ! hehe , penadd berjalann , jalan punya jalann , terpaksa berpecah dgn IKA CHOKY CHOKY , sebab ? haha , BF aku nk amekk laa , nak balekk lepakk cherasss :) overnyte sana , balek jam 7 tady , hehe . mmg function abess tgok bunga apii ! hehe , tady , kua gy kajang , lepastuh bangii , jalan-2 , then gy jln kat mahkota cheras , mkn KFC , baikk nyea buah haty kita belanja makan , ya ALLAH bersyukur sgt yang ! gamba dengan dea takde laa , hmm , tak snap :'( bila dapadd snap same ea ? haishh ! happy sgt babe ! :) ehh eh , lupa tanya , azam korang ape ? nk tahu azam aku ape ?

azam SAYA : nak jadikan tahun ni lebih baekk dari tahun lepass , n belajar bersungguh-2 , jyeahh ! chaiyok-2 :P hehe .
oke laa , taknak citer panjang-2 , mabukkkkkkkk , bkn minum k , peningg , =,=
ngantuk laa ! k ahh , byebye ! HAPPY NEW YEAR SAYANGS !!!!!!!!!!!!

mood : kiss siked :P **haha , gylaa**
pixca sakhaii ! hanye tuh jhe mmpu snap !

No comments:

Post a Comment