amat bermakna :)

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 4 December 2011

keseorangann lhaa ! ngee , i miss dea ! :)


assalamualaikumm , heyy ! harinihh si budakk buncedd nak berceritaa somethingg yg sangadd speciall . hee , kat atas nihh my niece , anak buahh aku . bernama NURUL SHAFIKA BINTI NAJIWAN . okeyhh , tadii sebelomm aku gy kerjaa , aku buka jhe pintu terpacakk dea nan mama dea (akk aku) haha ^^ tak sangkee ! rinduu setengahh matyy nan dea babe , tapii sayangg a , dea taknakk salam aku , kiss akuu , dea BADMOOOD . ! hehe , btw , 11/12 nih bufdayy si buncedd nihh , atoto , nk bgy hadiah ape ahh ? agak-2 ? hee , teddy bear ? mainan ? ank patung ? ngee ! keliru laa babe . sape ade idea ? sharingg laa eaa :)
ohh yaa ! cerita-2 , lupaa plakk nak updatee si kuadd sakatt aku tuh  sape ehh ? sape lagy kalo bukann YARD ! haha , tadyy masa aku kat tmpatt kerjaa , dea call aku . pkaii numb mmbe dea, aku tak knall , haha ^^ n aku tak bpe cam sore dea . sekali abess deaa kne saondd nan aku , haha ^^ last-2 dea say "
nihh i laa , yangg you mara sanadd nih nape ? takkan you tak cam sore i?" bhahaha  ! aku gelakkk punyaa gelakk , hahahahahah ! mcm siott jhee ! mane tak nyea ! kacauu aku tgh bz , mne laa aku nk pkirr spe yg call ! haha , soriee sygg :) haha ^^ arinih dea tak balekk rwgg , dea daa kuaa hospital , tapii still lagy kat cheras , hmm ! aku rinduu dea doe , satu malam takleyh tydoo ingatt nihh , adeshhh ! angauu ! sayangg ! cepadd laa balekk !!
mood : i rinduu you sangattt darlinkkk :))

2 comments: