amat bermakna :)

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 28 November 2011

New Life Aku Now :) Yard Muhammad Yazid .



selamat tgh hary , ASSALAMUALAIKUM . this is my new boyfie iloveyouu sayangg .
name : Yard Muhd Yazid .
age : 9teen years old :))
stay : rawangg , country homes , from cherass :))
perangai dea yg terlihat depan mata aku : kuad sakat aku , geletek aku , kempal-2 perott buncedd aku , tenung muka aku lama-2 , kiss pp , pkaikann helmet tok aku , ajuk muka aku , baikk , sukaa wat aku gelakk , kadangg bergurau yg bole terase haty , andd just you only laa .. !
kenangan yg terindah : first jumpa at busstop rumahh aku , haha ^^ kenal dalam nfune , tgokk wayangg bersama at Jusco Cheras , hee ~ layan aku macam budak-2 , thenn , belikan choclate cadbury untok aku :) alhamdullilah , aku happy bersamenyea ^^
tarikh couple : 23.november.2011 .

ya ALLAH , kau kuatkan laa cinta kami , restui laa hubungan kami , aku sungguh mencintainyea , walaupun kenal hanye sekejab , putik kan laa cinta dalam diri aku . aku hanya insan biasa yang hanya mengenal DUNIAWI semata , but aku jugaa ingin jadii insann yg lainn yang layakk diCINTAI dan MENCINTAII . aminn .

sayangg : dear yardd (panggilan manja) you , i sayangg you tau . you baek dengan i , you jage i , you paham i , you wat i happy , i tersenyumm , ketawa . tapi plingg merimaskan bila you tenung muka i lama-2 . haha ^^ nakal kan you ? lepass tuh you ajuk mukaa buruk i . ehhe . comel laa you nihh :)
 you terindahh dalam haty i , you ygg satu . you akan jadi terakhir dalam hidup i , insyaALLAH , i akan jage you sebaik-2 nyea . i akan jage hubungann kita nihh . tapii you jangann nakal , menggatal ! taww , i dapadd tahu , i debikk youu laju-2 . hehe , jahatkan i ? suka ggit you punya nenen , haha ^^ semalam you cakap ape kat i ? "orangg gigit sampaii merah , nih tak , you ggit sampaii hijauu" haha , bea laa :) weekkk >,< semalam , i merajuk dengan you kan ? i tak layan you , i wat bodo jhe jhe kan ? you terasa nan i ea ? i mnx maaf sygg , :)) heehe . tapii i klaka bila you ckp "you kalo i mara , air tasikk nihh i sedut" haha , ! i gelakk terbahak-2 ! huahua ! ade jhe bnde you nk wat i ktawe , i rase indahh sangadd , haha ! kalo bole semalam , i nakk bersama dengan you jhe . heehhe . you the best sayangg ! muahhh ! haha . i tak pena bosan dengan you , youu selalu wat i happy . eheh , sayangg . percaya laa , i sayangg you sorangg , walaupon susa i nak lupakan si DEA , but youu yg terbaikk dalam haty i , sayangg . jage laa hubungan kita nih kayh ? i janjii akann dengarr ckp you , i tahu you benci tgok i merokok kann ? but i buadd depann you , bukann dengan org lainn . sayangg , you make me smile , you are my sunshine always menyinari hari-2 i . wahh ! jiwanggg kerutt ! haha .= BERCHINTA BIA SAMPAII KE SYURGA ! Berjuang , berbekalkan taqwa , untokk mengharungii sebuahh epilog cinta ,hingga terkecapi syurga dunia :) berjuanglah , sampaii mengecapi kebahagiaan kerana , cintaku padamu takkan berakhir hingga ke syurga ! ketika di bius cinta , kita akan menafikan segalanyea , kerana cinta itu amat indahh wat semuanyea ! DISINI aku berjanji , di saksikan bulan dan bintang , andaiinyea aku pergi dulu dan jikalau ku pergi dulu , akan ku ingatt sejuta cintamu di pintu syurgaa ! ILOVEYOUSOMUCH sayangggg ! * thanxs sayangg , da belikan helmett baru tok i , semata-2 tokk bwakk i kua , amekk i kerja , thanxs sangadd . tak tahu nak ckp mcm mana lagy , yg i betl-2 love you .

aku hanya mencintaii YARD MUHAMMAD YAZID only :)

No comments:

Post a Comment