amat bermakna :)

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 11 January 2012

you . :)


you . kalau tiba-2 i takde . tiba-2 hilangg you akan rindu i ? you cari i takk mase tuh ?

apepun jawapan you , you kene ingat  ape yang pernah i cakap kat you dulu , "I SAYANG YOU LEBIH DARI YOU SAYANG I , ITU YG PASTI DAN TAKKAN PERNAH BERUBAH" , janji yang you akan ingat kata-2 i nie taww ! walaupun i takde lagyy . 

youu , you jangan sedih bila i takde nantii taww , sebab i taknak tengok orang yangg i sayangg sedihh . bila i takde nantii . you kena senyumm dan jangan lupa hadiahkan i doaa , jangan risauu , walau i tak kelihatan di mata you tapi akan selalu merindui youu . kan " MERINDUIMU SATU KEMESTIAN " 

i love my bf ^^ ape pon i tak bersediaa nak tinggalkan you , atauu kehilangan youu :'(

No comments:

Post a Comment